3 datuma u junu kada treba biti na oprezu: Astrolozi najavljuju haos koji utječe na sve znakove

Dobro je pripremiti se na dane u kojima se čini kako se ništa ne može kontrolirati ili se situacije jednostavno ne odvijaju prema planu. Stoga zapamtite ove datume jer tijekom njih bi se upravo to moglo i dogoditi. 

Čak i one negativne horoskopske prognoze mogu biti praktične. Omogućuju pripremu za ono što nepovoljni utjecaji mogu narušiti. Stoga na ove datume tijekom lipnja 2024. godine nije loše obratiti pažnju i time si olakšati potencijalne situacije koje biste inače rado izbjegli. Uz ovu informaciju znat ćete pravovaljano i korigirano reagirati, a što se potom može i pozitivno odraziti na vaše buduće korake kako na privatnom tako i u poslovnom planu.


4. juni 2024. godine


Ovog dana događaju se dvije nepovoljne konjunkcije – Merkura s Jupiterom i Sunca s Venerom pa se ne preporuča ulaziti u bilo kakve rizične situacije ili istupati iz okvira regularnog načina ponašanja. Ostanite vjerni sebi i vlastitim porivima. Vjerujte intuiciji, ali znajte kako se samo možete osloniti na promišljenost. Ne žurite se i dopustite situacijama na koje ne možete utjecati da se razvijaju svojim tokom. Oni pak koji ovaj dan posvete svojim partnerskim odnosima i djeluju iskreno, mogli bi se pozitivno iznenaditi.


17. juni 2024. godine


Dok su Venera i Merkur u poziciji ulaska u znak Raka pa to nudi prilike za nježne trenutke, važno je uzeti u obzir kako dolazi do spoja različitih energija koje bi se lako mogle odraziti na pojedince u vašoj okolini. Obratite pozornost na ponašanje drugih i prilagodite svoju energiju. Započnite dan barem kratkom meditacijom ili istezanjem. Priuštite si određenu dozu opuštanja jer ovog dana mogli biste se nositi s opterećujućim problematikama drugih. Pripazite na financije i klonite se nepotrebnih investicija.


29. juni 2024. godine


Saturn je ovog dana retrogradan i nalazi se u Ribama. I dok takva situacija nudi lekcije, zasigurno ne želite učiniti na ishitrenim odlukama koje postaju pogreške. Zaustavite se i izbjegavajte konflikte. Ne dopustite si da vas preuzmu negativne misli. Učini li vam se kako se upravo to događa, potražite pomoć. Nećete biti odbijeni. Izbjegavajte ljude koji vam narušavaju planove i usporavaju vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *