Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića – Drugačije nije moglo!

Dragana Mirković je ove godine krenula na svoju turneju širom Balkana, te svaki vikend ima u nekom gradu koncert. Ono što je šokiralo mnoge jeste da se Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić nakon više od 20 godina braka razvode.

Brakorazvodna parnica pjevačice Dragane Mirković i poduzetnika Tonija Bijelića koja je u tijeku, sve je više kružila medijima. Posljednje vijesti pokazuju da je Dragana Mirković podnijela zakonske mjere i tužila Tonija. Kako se bliži nadolazeće sudsko ročište, Dragana i Toni, koji su, kako kaže pjevačica, već tri godine žive razdvojeni, trebali bi se ponovno spojiti. Iako su se početni razgovori vrtjeli oko prijateljskog rastanka, zaključeno je da takav dogovor više nije održiv.

  • Telegrafa.rs prenosi da je Dragana Mirković odlučila da podnese tužbu protiv Tonija kako bi pravedno podijelili zajedničku imovinu, budući da se alternativni dogovor čini nedostižnim u ovom trenutku, navodi izvor. U braku koji je trajao pune 24 izazovne godine, par trenutno prolazi kroz težak proces razvoda, a Dragana je ta koja se odvažila na hrabri korak i obavijestila medije. Teška srca i snažnog osjećaja moralne dužnosti primoran sam se otvoreno obratiti javnosti.

Nažalost, moram podijeliti tužnu vijest da sam pokrenuo pravni postupak za razvod svog braka. Tijekom dužeg trajanja, moja veza s Tonijem doživjela je značajnu transformaciju, što je rezultiralo time da živimo odvojene živote i živimo u različitim rezidencijama posljednje tri godine. Unatoč brojnim nepremostivim razlikama, trudio sam se spasiti prethodno cvjetajuću vezu kako bih očuvao dobrobit svoje obitelji i održao načela koja su bila ukorijenjena u meni.

Kako je vrijeme prolazilo, udaljenost između nas se sve više povećavala i postalo je očito da naša veza odavno ne funkcionira. Ustrajavanjem u braku koji više nije bio funkcionalan, samo smo nanosili još više zla svojim voljenima. Stoga je bilo imperativ privesti našu zajednicu kraju. Posvećen sam održavanju naših vrijednosti i životnog stila, ostajući postojan u svojoj predanosti svojoj obitelji i nepokolebljiv u svojoj odanosti svojoj publici.

Kao otac moje djece i netko s kim sam dijelio mnoge drage godine, Toni će uvijek imati moje najveće poštovanje. U svjetlu ovih okolnosti, želio bih izraziti svoju zahvalnost medijima na dosadašnjoj suradnji. Ljubazno vas molim da poštujete ovu odluku i suzdržite se od dodavanja težine trenutnim izazovima s kojima se naša obitelj suočava. Ubuduće, radujem se što ću primati pozitivne novosti od vas.

Unaprijed iskreno zahvaljujem na razumijevanju. Dragana tvrdi da u svim nastojanjima ima nepokolebljivu podršku svoje djece. Dodatni sadržaj: Rekreirana rečenica: Dodatne informacije: Poznat kao “Đavolji trokut”, Bermudski trokut zauzima vrlo istaknuto mjesto među svjetskim enigmatičnim lokacijama. Smještena usred prostranstva koje povezuje Floridu, Bermude i Puerto Rico, ova je regija podjednako očarala i uznemirila mornare, pustolove i znanstvenike zbog svoje poznate povijesti neočekivanih i neobjašnjivih nestanaka plovila i zrakoplova.

Unatoč brojnim pokušajima da se razotkrije enigma koja okružuje Bermudski trokut, on i dalje ostaje jedna od najzagonetnijih zagonetki suvremene znanosti. Bermudski trokut poznat je po svojoj ozloglašenoj reputaciji da je povezan s mnoštvom zagonetnih incidenata nestanka koji uključuju brodove i zrakoplove koji su letjeli tom regijom. Brojni su slučajevi pomno dokumentirani, prepričavajući slučajeve naglog gubitka komunikacije, neobjašnjivih nestanaka ili neobičnih signala koji su prethodili nestanku iz vida.

  • Značajni među tim nestancima su nestanak leta 19, flote od pet aviona koji su misteriozno nestali 1945., i nestanak USS Cyclopsa 1918., tragičan događaj koji je odnio živote 309 osoba. Znanstvenici su predložili brojne teorije u pokušaju da razotkriju enigmu koja okružuje nestajanje unutar Bermudskog trokuta. Međutim, niti jedna od ovih teorija nije uspjela dati sveobuhvatno objašnjenje ovog fenomena.

Jedna hipoteza tvrdi da bi moglo biti krivo geomagnetsko polje koje prolazi regijom, budući da ima potencijal poremetiti kompase i navigacijske instrumente. S druge strane, neki stručnjaci nagađaju da bi se nestanci mogli pripisati zastrašujućim i hirovitim oceanskim strujama, koje mogu uzrokovati da plovila i zrakoplovi zalutaju ili budu potopljeni. Unatoč intrigama koje okružuju ove teorije, važno je napomenuti da su one puka pretpostavka.

Zagonetna privlačnost Bermudskog trokuta i dalje osvaja pojedince diljem svijeta, što je rezultiralo mnoštvom književnih djela, filmova i dokumentaraca posvećenih razotkrivanju njegovih tajni. Bilo da se radi o znanstvenoj enigmi ili pukoj legendi, Bermudski trokut stoji kao nezaboravna i fascinantna priča iz naše prošlosti, koja služi kao podsjetnik na nedokučive dubine misterije koje leže u našem svijetu, strpljivo čekajući istraživanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *