Evo zbog čega Dragana Mirković tuži Tonija: Zajednička imovina vredi milione, ali jednu stvar oboje žele, ne odustaju

Kada se prije dva mjesecaq saznalo da se popularna folk pjevačica Dragana Mirković razvodi nakon 24 godine svi su bili u šoku.  Naime, djelovalo je da ona sa Tonijem Bijelićem živi bajku u njihovom dvorcu nadomak Beča ali se ispostavilo da je to daleko od istine.

Tijekom brakorazvodne parnice oko imovine Dragane Mirković i Tonija Bijelića došlo je do spora. Brakorazvodna parnica Dragane Mirković i Tonija Bijelića uskoro će se održati jer se supružnici pripremaju za susret na sudu. Kako javljaju mediji, u tijeku je spor oko vlasništva nad imovinom Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Zbog nepostizanja dogovora, Dragana je odlučila pokrenuti sudski postupak protiv Tonija. Dragana Mirković i Tonij Bijelić u braku su stekli milijunsku imovinu, uključujući televiziju, zgradu u Požarevcu, vrijedan vozni park te cijenjeni dvorac Ebenfurt, vrijedan oko 50 milijuna eura.

Osim navedenog, Toni je također uključen u više tvrtki iz automobilske industrije, au nekima je Dragana partnerica. Prema bliskom izvoru, Dragana i Toni posjeduju mnoštvo nekretnina razasutih diljem Austrije i Balkana. Međutim, podjela tih nekretnina trebala bi predstavljati minimalne poteškoće.

Pravi izazov nastaje kada se radi o njihovim različitim tvrtkama, posebno o vrlo unosnom salonu luksuznih automobila, koji se smatra jednim od njihovih najprofitabilnijih pothvata. Prema izvoru “Blica”, dok je Toni izgledao kao figura imperija, Dragana je imala ključnu ulogu u pokretanju cijelog procesa i manipuliranju ključnim elementima iza scene.

  • Iako mnogi nagađaju da će njih dvojica i dalje ostati partneri u tvrtki, među zaposlenicima i dalje postoje sumnje u izvedivost takve dinamike. Vlasništvo nad televizijom bit će povjereno Dragani, koja se dosljedno bavila televizijskim aspektom njihovog poslovanja. Tonija, s druge strane, ne zanimaju srpski poslovi ili nekretnine.

Dok će njihova djeca sigurno naslijediti dvorac, Dragana će imati privilegiju da ondje živi do kraja života. Marko i Manuela preuzet će upravljanje preostalim nekretninama, baš kao i ostalim nekretninama. Međutim, tvrtka za luksuzne automobile predstavlja potencijalnu prepreku budući da je to primarni izvor prihoda za obitelj, zbog čega ga se itko teško može odreći.

Prema izvoru, Dragana je odlučan zadržati tvrtku za prodaju luksuznih automobila, ne pokazujući znakove da će od nje odustati. Njezino povjerenje u svoju sposobnost stvaranja prihoda umanjuje sve brige oko novca.

Međutim, ona razumije utjecaj koji je imala na automobilsku tvrtku kupnjom svojih kolega, što je rezultiralo pozitivnom predajom.Ovo saznanje potiče njezinu odlučnost da zadrži svoj udio u tvrtki. S pravnog stajališta, tvrtka je zajednički stečena, što je čini prihvatljivom za podjelu.

Rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković poznata je srpska folk pjevačica. Na njenom repertoaru su omiljene pjesme kao što su “Spasi me samoće”, “Samo u pjesmama ruže cvjetaju”, “Kad bih znala kako žudim”, “Jelen poljubi jelena”, “Cvete moj” i mnoge druge. Od kasnih 1990-ih živi i radi u Beču.

 S 15 godina obilježila je glazbenu industriju snimivši svoj prvi singl, postavši najmlađa pjevačka senzacija u bivšoj Jugoslaviji. Tijekom svoje karijere izdala je preko 20 albuma, u impresivnoj nakladi od 700.000 primjeraka. Godine 1993. Udruženje radio postaja Srbije proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora prepoznala kao drugu najpopularniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji .

Njezin talent donio joj je brojna priznanja, uključujući devet Oscara popularnosti, a 2008. bugarska televizija “Balkanika” ju je okrunila najpopularnijom pjevačicom na Balkanu. Na svojim je koncertima nerijetko privlačila i do 50.000 ljudi. Jedan poseban koncert održan u Leskovcu sredinom 2018. doživio je impresivan odaziv, s oko 80.000 obožavatelja koji su se pridružili veselom pjevanju. Osim toga, okušala se u svijetu glume, preuzevši glavnu ulogu u filmu “Slatki snovi” i pojavivši se u još dva filma austrijske produkcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *