Žena koja POŠTUJE I VOLI SEBE NIKADA, ali NIKADA neće uraditi OVIH 6 STVARI: Psiholog surovo otkrio

Mihail Labkovski vrlo je poznat i popularan ruski psiholog s preko 40 godina iskustva specijaliziran za muško-ženske odnose.

Psiholog često komunicira sa svojom publikom i odgovara na njihova pitanja i dileme, pa je tako nedavno na Instagramu odgovorio na pitanje o “savršenoj” ženi. Prema riječima Labkovskog, ovim ženama je najvažnije da poštuju same sebe, piše Ženablic.rs a mi prenosimo njegov tekst u cijelosti.

Netko me pitao kako bi trebala izgledati idealna žena. Rekao sam više puta – nitko nikome nije dužan! Dakle, prije nego što odgovorim na ovo pitanje, preformulirati ću pitanje. Dakle, trebalo bi biti: “Što žena koja poštuje sebe nikada ne bi učinila?”. To je moj odgovor!

Žena koja ima snažno samopoštovanje, voli samu sebe i cijeni sebe nikada neće učiniti sljedeće stvari:

** Prebacivanje odgovornosti za svoju dobrobit na druge – roditelje, partnera, prijatelje ili biološku djecu… Oslanja se isključivo na sebe, na vlastite snage i resurse.

** Biti financijski ovisan o nekome. Žena koja zna poštovati samu sebe može uzdržavati samu sebe. Muškarci će je uvijek poštovati zbog toga; to im daje do znanja da je neovisna i neovisna. Zato nikada ne nailazi na narcisoidne ili sebične muškarce; ti tipovi zaobilaze financijski stabilne žene.

** Okrivite druge za svoje probleme. Žena s visokim samopoštovanjem neće čekati da je netko spasi, pokušat će sama riješiti problem. Naravno, ona zna i može tražiti pomoć, ali samo ako joj je uistinu potrebna. Štoviše, ove žene rado pomažu drugima u nevolji.

** Tražite odobrenje od drugih. Ona samo radi ono što želi: radi dokle god joj odgovara, nosi odjeću koja joj se sviđa i upoznaje ljude zbog kojih se osjeća dobro.

** Uspoređujte se s drugima – s prijateljima, kolegicama, glumicama, manekenkama na društvenim mrežama… Jedina osoba s kojom se uspoređujete je ono što ste prošli. Žena s jakim samopoštovanjem zna da će uvijek biti netko bogatiji, uspješniji, s gušćom kosom i dužim nogama, zbog čega uopće ne vidi smisao uspoređivanja.

** Pokušajte se vjenčati pod svaku cijenu. Za samosvjesnu ženu nije važno ima li prsten na ruci ili ne, bitno je da u vezi postoji poštovanje i ljubav. Sam pečat na papiru nije joj bio cilj, kao ni rađanje djece. Spremna je čekati partnera koji je nje dostojan, a čak i ako ga ne upozna, sposobna je živjeti sretno sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *