OVO JE NAJTUŽNIJI ZNAK HOROSKOPA: Uvijek misle crno, sve im smeta, a sami sebi najgori prijatelji

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, zbog čega sebe vrlo lako i brzo mogu da gurnu u melanholiju i depresiju čak i kada za to nemaju posebnih razloga.

Pripadnici ovog znaka zbog svojih vječnih dilema ne mogu da odaberu pravi put, što ih rastužuje. Iako neodlučni, prilično su nepokolebljivi na putu do svojih ciljeva.

Vage su u neprestanom strahu. Uvijek razmišljaju o posljedicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvjesna.

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lijepo slažu sa suprotnim polom.

Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

Bonus:

ŠOK! ANKICA KOJU JE DANAS UBIO MUŽ radila u Grandu: Spremala je takmičare za polufinale

Danas tokom prijepodnevnih sati dogodila se nezapamćena tragedija, kada je Ž.D. ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57) u stanu u Rakovici u Beogradu.

Ankica je bila po zanimanju šnajderka i godinama je radila u Grandu, a prije samo nekoliko dana pripremala je stajlinge u Zvezdama Granda za veliko polufinale.

Nju kolege sa “Granda” pamte kao nasmijanu, vedru i komunikativnu, a rado je voljela da ćaska kako sa kolegama, tako i sa takmičarima.Ništa nije slutilo da će se danas dogoditi ovakva tragedija.

Zločin se dogodio u Ulici Mile Dimića u Rakovici, u stanu gdje je porodica živjela posljednjih deset godina.

– Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanijemili kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu – navode komšije za Kurir i dodaje:

– Videli smo ekipu Hitne pomoći i policiju ispred zgrade. Užurbano su ušli u zgradu, a kasnije smo saznali da je Željko nakon što je nožem izbo Anicu otišao u policiju i prijavio se. Navodno, rekao im je: “Ubio sam ženu, njeno tijelo je u stanu. Došao sam da se prijavim.”

Kako su zas Kurir rekle komšije, policija je potom uvjerila da čovjek koji je prijavio da je počinio zločin nije lagao.

– Ljekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt nesretne žene, koja je ležala u lokvi krvi. Iznijeli su njeno tijelo kasnije u crnoj kesi. Pretužno – kažu komšije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *