“Otac me se odrekao prije mog rođenja…”

“Otac me se odrekao prije nego što sam se rodio. Kad sam pitao majku ko je on, nije mi odgovorila.

Od drugih sam saznao tko je on. Kad su se sreli u gradu, prošao je pored mene kao stranac.

Prije dvije godine razbolio sam se i završio u bolnici, a tata je rekao da ga nije briga.

Kad je moja mama zatrudnjela s njim, bio je u braku nekoliko godina i imao je dva sina. Moja mama i on su i dan danas bliski, već 30 godina.

Kad bi mama išla s njim na intimna druženja, ostavljala bi me samu i govorila mi da ako baka dođe, neka kažem da je otišla kod svoje prijateljice.

Žao mi je što imam takve roditelje, jer nitko ne zaslužuje imati takve roditelje. ”

(Izvor: Izpovesti.com)

BONUS:

Top tema u emisiji već je tjednima razvod Harrisa i Meline Dziinovic koji su odlučili zauvijek prekinuti svoju 22-godišnju romansu.

Kako je pjevač nedavno priznao, Melina ga je ostavila, a sada je otkrio nove detalje o krahu braka s modnom dizajnericom:

– Ona je mene ostavila, a ne ja nju. Ona zna zašto. Prije godinu, godinu i pol ovo bi mi moglo biti teško jer mi se obitelj raspadala. Svi smo tu živjeli, samo se gospođa svojom voljom preselila, pa bi pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, ovako prepoloviti kruh i sastaviti ga opet kako to izgleda. ? – rekao je Haris pred kamerama Una TV.

Inače, Harris je nedavno odlučila prekinuti šutnju i prvi put otkriti razloge razvoda.

“Ona je znala razlog, ostavila me je, ja nju nisam ostavio. Ništa nisam znao, a obično prevareni muž zadnji sazna”, prekinuo je šutnju medija ovim riječima Haris Zinovič, prenio je za prvi put razlozi zbog kojih je propao njegov brak s nekoliko godina mlađom Melinom, 30-godišnjom modnom dizajnericom.

Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Kada ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio sve dok nije uzeo njen broj telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *