ŠEJLA ZONIĆ SE OGLASILA PRED FINALE: “Ako ne može pošteno, ne mora…” SPOMENULA RAT I CECU

Sedamnaesta sezona muzičkog takmičenja’Zvezde Granda’ završava se finalnom večeri 8. juna u studiju na Košutnjaku.

Među 20 finalista, devet je iz Bosne i Hercegovine, a to su: Sidik Šabanović, Šejla Zonić, Dino Suljić, Mirza Pandur, Antonija Čerkez, Đula Drini, Dejan Dačević, Rijad Rahmanović i Inel Nukić.

Kako se finale približava, raste i uzbuđenje i “borba” fanova za svog favorita. Ali osim fer navijanja i poziva za glasanje, po društvenim mrežama pojavili su se i pozivi na mržnju.

O svemu se oglasila Šejla Zonić, jedva od favoritkinja za pobjedu i jedina kandidatkinja koja je do finala došla bez baraža.

Šejla Zonić oduševljava u Zvezdama Granda: "S tim sam rođena, dar do Boga" - N1

Njenu objavu prenosimo:

“Ovakve objave nisu dio mene i mog predstavljana, ali sa vama koji me podržavate želim ovo da podijelim.

Prijatelji mi šalju razne profile (ovo je samo jedan) gdje me spominju, bojkotuju, šire i pozivaju na mržnju dok u pozadini pjeva djevojka koja se sa mnom takmiči, i na kraju videa je plakat te djevojke i poziv na glasanje za nju.

Nisam kupila nikome kartice niti molila za glasove niti ću, jer ne želim plaćati svoju potencijalnu pobjedu. Ako može pošteno i fer, ako ne može, onda ne mora. Mene neće oblikovati mjesto na takmičenju već sve ono što ću nakon toga da radim i gradim.

U zadnjih 9 mjeseci koliko i traje takmičenje Zvezde Granda Official dobila sam preko 200 HILJADA pratitelja na svim društvenim mrežama, ogromnu podršku i ljubav od vas! Hvala vam na tome!

Mnogi navijaju za svog favorita tako što mene ozbiljno vrijeđaju i pozivaju se na mog mentora na Grandu, na prošlost i rat, te pozivaju da se glasa konkretno za određenu osobu, jer im je samo tu ostalo malo prostora da prave razne priče, a sve iz straha jer su svjesni mene i mog potencijala.

Moj Armin kaže: “I to je uspjeh, zašto tako ne bojkotuju nekog drugog? Zato jer ga se ne plaše.”

Zašto se nisam ranije prijavila na Grand? Možda zato što prije nisam bila spremna na ono što nije dio mog odgoja. A sada, sada shvatam da postoji mnogo različitih znakova da vrijediš i da neki znakovi kratko i zabole. Sve je to život.

Pozivam vas koji mene podržavate, da nikada ne vrijeđate nekog drugog. Svima šaljem samo ljubav!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *