Oglasila se Šejla na mrežama nakon osvajanja trofeja: Uputila MOĆNU PORUKU

Šejla Zonić sinoć je trijumfovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a dan nakon spektakularnog šoua u kojem je pobedila oglasila se po prvi put na mrežama.

Šejli naime tokom čitavog dana pristižu zaslužene čestitke od brojnih fanova ali i kolega, zbog čega je odlučila da se svima javno obrati na svom Instagram nalogu.

-Hvala vam dragi moji – započela je Šejla svoju objavu uz emotikom ljubavi i nastavila:
-Hvala vam svima od srca što ste glasali i sa mnom zajedno uzeli ovaj trofej. Sinoć su pobedili ljubav i prave vrednosti, a zato se živi!

Među prvima koji su čestitali Šejli pobedu bile su njene kolege Mirza Selimović, Adil Maksutović, Olja Bajrami, Nermin Handžić kao i mnogi drugi, a spisak se neprestano produžava.

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Grand Šejla je odmah nakon trijumfa priznala da gaji velike planove i sa osmehom istakla:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smeh). Idem dalje da snimam svoje pesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

-Smatram da je ovo bila zaslužena pobeda! Od početka sam videla koliku armiju imam iza sebe, osećala sam da imam oslonac i zaista nije bilo potrebe za tim, nego da sve bude fer-plej- rekla je novopečena pobednica „Zvezda Granda“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *