Pobjednica Zvezda Granda Šejla Zonić objasnila zašto je pobijedila: SPOMENULA 2 RAZLOGA

Šejla Zonić je pobednica ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda”.

Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike upravo mlada Šejla.

Ona se zahvalila pratiocima i publici, a objasnila je i zašto je pobedila.

– HVALA VAM, DRAGI MOJI!

Hvala vam svima od srca što ste glasali i sa mnom zajedno uzeli ovaj trofej.

Sinoć su pobedili LJUBAV i PRAVE VREDNOSTI, a zato se živi! – napisala je ona.

nače, Šejla ima apsolutni sluh o čemu je već pričala.

“Rođena sam sa apsolutnim sluhom ili ‘perfect pitchom’. I to je bila tema mog magistarskog rada na Muzičkoj akademiji. Ukratko, to je talenat sa kojim sam se rodila i pomaže mi da dosta stvari u vezi muzike lakše i brže naučim…”, priznala je Šejla na Instagramu, a posle sinoćne pobede, može se reći da i taj talenta pomogao da ostvari svoje snove.

Podsetimo,ona je magistar jmuzike, kako glasi njeno zvanje što joj upravo daje titulu najobrazovanije takmičarke ikada u ovom muzičkom šou programu.

Šejla je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena.

Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

– Ostvarilo se ono za šta sam se borila, trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobedu. Pobedu posvećujem svom suprugu i svojoj porodici i naravno sebi pre svega – rekla je Šejla posle pobede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *