EVO KAKO JE POLICAJAC OSVOJIO SRCE LIJEPE PJEVAČICE: Nevjerovatna ljubavna priča pobjednice „Zvezda Granda“ Šejle Zonić i njenog supruga Armina

Pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić nikada nije krila da je suprug Armin njena velika podrška i da ju je upravo on nagovorio da se prijavi za takmičenje u kome je sinoć odnela pobedu.

Šejla i Armin su već tri godine u skladnoj vezi, a od toga su dvije godine u braku. Pevačica kaže da joj je suprug veliki oslonac i da zajedničkim snagama sve rade kada je njena karijera u pitanju.

Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala – rekla je ona nedvano za Grand.

Upoznali smo se preko društvenih mreža, ja sam čula za njega od prijateljica, ali se nismo poznavali. Prvo smo se dopisivali, a onda smo se videli. Armin je iz noćne smene krenuo na put od 4 sata, iz Tuzle i došao kod mene. Tako je sve počelo, odmah samo znali da je to to – rekla je pobednica „Zvezda Granda“.

Podsjetimo, odmah nakon proglašenja, Šejla se oglasila za Grand i otkrila kako se osjeća nakon pobjede u „Zvezdama Granda“

-Zbunjena sam, puno je emocija tenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presrećna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene- rekla je Šejla Zonić sa suzama u očima u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *