“Ženu mi je smarao neki klinac 7-8 godina mlađi…”

Ženu mi je smarao neki klinac 7-8 godina mlađi, tek iz srednje izašo.

Ona mi je skrenula pažnju na to, na šta sam joj reko da me ne čudi jer ima poprilično jasne slike a stavlja slike sa dubokim dekolteom na internet.

Što je naravno dovelo do svađe iako sam bio u pravu ona “da mi se osveti” pošalje klincu sliku grudi ali ne odsiječe glavu nego se jasno vidi ko je, još se našminkala.

woman

Tu smo bili na ivici razvoda ali smo se ipak pomirili i dao joj još jednu šansu. Iako je prošlo vrijeme od tada ja se i dalje nerviram što njoj uopšte ne smeta što joj i dalje kruži slika po internetu.

Izvor: ispovesti.com

Bonus:

ANA IVANOVIĆ JEDAN DAN NOSI SAT OD 500.000 €, A DRUGI MAJICU SA SNIŽENJA OD 80 €! I milioneri žive kao sav normalan svet (FOTO)

Ana Ivanović oduvek je volela da bira autfite po poslednjoj modi, a osim garderobe, poznato je da je veliki ljubitelj i kolekcionar luksuznog nakita, posebno satova, pa je tako i jedna od ambasadorki prestižnog “roleksa”.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

O Aninom pojavljivanju na crvenom tepihu na 96. dodeli nagrada Oskar u Dolbi teatru u Holivudu još se govori u javnosti. Ona je za tu priliku odabrala limun-žutu haljinu na jedno rame, ali je najviše pažnje privukao njen sat.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Naravno, u pitanju je bio “roleks” od belog zlata, koji je prekriven dijamantima u duginim bojama i košta neverovatnih 500.000 evra, na koliko je procenjena njegova tržišna vrednost.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ipak, da je Ana, i pored enormnog bogatstva koje poseduje, pre svega jedna skromna žena, dokazuje i fotografija koju je objavila u sredu na Instagramu, a koja je nastala prilikom njenog poslednjeg boravka u domovini.

Ivanovićeva tom prilikom nosi majicu brenda “ami paris”, čija je cena trenutno na sniženju 80 evra, dok je originalna cena bila 115 evra.

Ana Ivanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *