“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa”

“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa. Izuzetno je bogat, vozi R8, ono baš opasan tip. Dugo sam pokušavala da ga “obradim”, nametala se, zavodila ga i tako to ali nije nešto obraćao pažnju, vjerovatno zato što sam djevojka njegovog druga.

Nisam mogla više da čekam, prošli vikend sam iskoristila to što je moj momak bio u Bosni nekim poslom i pozvala sam njegovog druga da izađemo na piće, PRIJATELJSKI :).

Bilo mi je čudno jer je na prvu pristao i otišli smo u jedan restoran nadomak Zagreba. Večerali smo, ispijali neko skupo vino, ma fantastično je bilo, a kada mi je dao ključeve sobe koju je već bio iznajmio bila sam presretna.

Rekao mi je da odem u sobu, da se pripremim  i da ga čekam. Trčećim korakom sam se popela, istuširala i namjestila se na krevetu. Čekala, čekala, ali se nije pojavljivao.
Nakon više od sat vremena ogrnula sam bade mantil i sišla do restorana, a kada sam sišla njega nije bilo.

Pitala sam konobare da li je ostavio neku poruku, a oni su mi tada rekli da je sve što je ostavio račun od 118 eura, te da je rekao da ću sve ja platiti. Koji debil, morala sam založiti mobitel i tek sutra sam otišla da platim. Morala sam zvati i taxi, ukupno me sve koštalo skoro 150 eura. Naravno zvala sam ga da mi objasni, a on mi je rekao da sam DROCA I SPONZORUŠA i da sam tako nešto i zaslužila, ako ne i gore.

Debil, misli da mu se upucajem zbog toga što je bogat, a ne zna da mi se stvarno sviđa i da mi njegov novac apsulutno ništa ne znači, ono dobro je da momak ima novca, da vozi dobar auto, ali nije presudno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *