SANJALI STE MAJKU ILI OCA KOJI VIŠE NISU MEĐU ŽIVIMA: Evo kakav je to znak

Nekad je uznemirujuće sanjati preminule, a evo šta to može da znači

Naravno, sanjati neku osobu koja Vam je draga, a koja je preminula u stvarnom životu, može biti odraz Vaših osjećanja u vezi te osobe. Jednostavno, još uvijek Vam nedostaje i teško se nosite sa njenom smrću, ne uspjevate da je prebolite.

Sanjati pokojnu majku

Sanjati pokojnu majku ukoliko trenutno prolazite kroz težak životni period znak je da Vam je potrebna pomoć. Prirodno je da se za to oslanjate na svoju majku. Njena pojava u snu Vas smiruje i poručuje da će sve proći dobro. Dobićete pomoć koja Vam je potrebna i uspijećete da se riješite problema.

Ukoliko je u snu Vaša majka tražila pomoć, to je znak da ćete sami morati da se borite sa svojim problemima. Pomoć ne očekujte, jer je nećete dobiti.

Čak bi i članovi porodice mogli da Vas odbiju ukoliko se oslanjate na njih za pomoć. Verujte u sebe i svoje sposobnosti, to će biti dovoljno da prevaziđete poteškoće. Ovo će Vam pomoći da naučite da budete samostalniji i da se ne oslanjate na nepouzdane ljude.

Sanjati mrtvaka generalno je loš znak. Sanjati svoju mrtvu majku takođe. Ovakav san upozorava na moguće prepreke u narednom periodu. Međutim, sa njima ćete lako izaći na kraj.

Ukoliko je Vaša majka živa, a sanjali ste da umire ili da je mrtva, to ima jako loše značenje.

Ponovo Vam ukazuje na moguće poteškoće u narednom periodu, uglavnom u vezi aktivnosti koje planirate da započnete. Moguće je i da ćete pretrpjeti gubitke i razočarenja.

Sanjati pokojnog oca

Sanjati pokojnog oca može značiti da osećate kao da su neke stvari između Vas ostale neriješene ili nedovršene kada je on umro. Možda žalite zbog nečega što niste radili dok ste imali priliku.

Prošlost ne možete da vratite, prema tome, potrebno je da nađete način kako da se nosite s njom i sa svim problemima u vezi nje. Morate da prihvatite da su pitanja koja postavljate sebi samo teret. Ne možete dobiti odgovor na njih ili riješiti probleme koji su ostali.

Morate naći način da prihvatite smrt svog oca kako biste mogli da nastavite dalje sa svojim životom.

Ukoliko ne možete sami da se izborite sa ovim gubitkom, potražite pomoć neke bliske osobe ili stručnjaka. Naučite kako da oprostite ocu i sebi.

Sanjati da se pokojni otac vraća u život

Ako ste sanjali svog preminulog oca kako se vraća u život, to je znak da Vam predstoji povoljan period u životu. Iskoristite ga da se odmorite i povratite svoju snagu.

Sanjati pokojnog rođaka ili rođaku

Ukoliko ste sanjali pokojne rođake ili rođaka, to shvatite kao znak da bi trebalo da budete promišljeniji.

Pre nego što donesete neke važne odluke ili se upustite u neku radnju vezanu za važna životna pitanja, dobro razmislite o onome šta ćete da uradite.

Prije svega, dobro isplanirajte svoje postupke na osnovu trenutne situacije koju ste, naravno, prvobitno dobro razmotrili. Ne budite ishitreni u donošenju odluka od ovakvog značaja.

Oslonite se i na prethodno iskustvo. Razmišljajući na ovakav način, mogle bi Vam se ukazati prilike koje inače ne biste ni primijetili.

Sanjati da pokojni rođaci oživljavaju znak je da bi trebalo da budete posebno obazrivi u vezi trenutnih pitanja. Interakcija u snu sa pokojnim rođacima može takođe ukazati na nešto što niste stigli da uradite dok su oni bili živi.

Ovo je znak da Vam nedostaju i da žalite što ste propustili neke prilike ili što niste više vremena provodili zajedno.

Moguće je da su neke stvari ostale nerazriješene među Vama. Pokušajte da otkrijete šta bi to moglo biti, kako biste mogli to da riješite sami sa sobom, ili sa njihovim potomcima.

Ova pitanja morate da rešite ukoliko ne želite da Vam se više javljaju u snovima.

Sanjati pokojnog prijatelja ili prijateljicu

Sanjati preminulog prijatelja često je odraz tuge koju osjećate zbog gubitka ove osobe.

Možda ste se u skorije vrijeme sjetili ovog prijatelja ili nekog specifičnog trenutka koji ste proveli sa njim, pa je to razlog što Vam se sada javlja u snu.

Ponekad ovakav san može biti loš znak. Moguće je da Vam se neki ljudi iz okoline podsmevaju ili vas vređaju, što dovodi do Vašeg gubitka samopouzdanja i stvaranja negativne slike o sebi.

Sanjati pokojnu sestru

Sanjati preminulu sestru znak je da se trenutno suočavate sa nekim gubicima ili problemima u životu, i ne znate kako da ih riješite.

U nekim slučajevima, naročito ukoliko je Vaša sestra nedavno preminula, vidjeti je u snu može značiti da se trenutno osjećate tužno ili zabrinuto.

Sanjati pokojnog supruga

Sanjati pokojnog supruga koji je mrtav i u stvarnom životu znači da bi trebalo da obratite pažnju na svoje ponašanje u socijalnim situacijama. Vaše interakcije sa drugim ljudima bi trebalo da se poboljšaju.

Sanjati svoju pokojnu baku može biti i pozitivan znak.

Znači da, iako ćete se u životu suočavati sa mnogim nevoljama i problemima, uvek ćete imati neko svoje sigurno mjesto na koje možete uvijek da odete, neko Vaše utočište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *