SVI VIDE SLONA, ALI DA LI VIDITE JOŠ JEDNU ŽIVOTINJU SKRIVENU NA SLICI? Samo Genijalci Mogu!

Ovim kvizom možete testirati svoje sposobnosti zapažanja, dedukcije i oštrinu vida.

Pažljivo pogledajte sliku. Možete li pronaći životinju skrivenu na njoj?

RJEŠENJE:

Bonus:

Marija Šerifović lije suze zbog sina: Pjevačica doživjela emotivni slom, sve je stiglo zbog odluke – oduzmite joj dijete!

Marija Šerifović poznata je srpska pjevačica, jedina pobjednica iz Srbije na Eurosongu, a trenutno je na velikoj regionalnoj turneji po Skandinaviji. Unatoč pretrpanom rasporedu, svaki slobodan trenutak koristio je za povratak u Beograd kako bi posjetio sina Marija, kojeg je čuvala baka Verica.

Tijekom nedavnog posjeta svom rodnom gradu, Maria je doživjela val uzbuđenja dok je pratila svog sina Maria natrag u rodni Kragujevac. Bila je toliko emotivna da nije mogla suspregnuti suze te je otvoreno izrazila svoje emocije. Nakon slatkog ručka od ukusnih pečenja, Maria je nastavila put Kragujevca kako bi sa sinom uživala u prekrasnoj atmosferi svog doma.

Maria je na svom cijenjenom YouTube kanalu srdačno pozdravila svoje obožavatelje iz Kragujevca i izvela dirljiv nastup koji je publiku ostavio u čudu. U tom trenutku briznula je u plač i izrazila zahvalnost obožavateljima na podršci i ljubavi.

Lokalni mediji objavili su da je Marija Šerifović krstila sina Marija u Crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Beogradu u znak sjećanja na veliki praznik Svetog Vasilija Ostroškog. Svečanost se odvijala u nazočnosti uže obitelji, a nakon nje uslijedio je svečani ručak. U nedavnoj objavi Maria je izrazila želju da što prije krsti svog sina i naglasila koliko je važno čekati savršen trenutak za ovaj značajan događaj.

Maria je također podijelila svoju osobnu povezanost s pravoslavnom vjerom, rekavši da je krštena u crkvi u Kragujevcu samo 40 dana nakon rođenja, što joj je dalo duboku povezanost s pravoslavnom vjerom. Kako bi osigurala dolazak najmilijih i kumova, Maria je rekla kako se nada da će predstojeće krštenje biti idealno za sve prisutne, čineći događaj još posebnijim.

Predloženo je da se Mary odvoji od svoje djece zbog svoje emocionalne nestabilnosti. Zanimalo bi me čuti vaše mišljenje o ovome.

Marija Šerifović stekla je regionalnu slavu 2004. godine kada je svojom fantastičnom izvedbom pjesme “Bol do ludila” pobijedila na Budvanskom glazbenom festivalu. Godine 2007. njezin neizmjerni talent nastavio je osvajati europsku publiku, pobijedivši na natjecanju za pjesmu Eurovizije zadivljujućom izvedbom pjesme “Molitva”.
Od 2024. podarila nam je šest izvanrednih studijskih albuma, čime je učvrstila svoj status jedne od najistaknutijih pjevačica regije.

Osim toga, Marija Šerifović stalna je članica žirija eminentnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Naime, njezin polubrat Daniel Pavlovich također je poznati pjevač i vokalni trener, koji se proslavio sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Marija Šerifović rođena je u Kragujevcu 1984. godine i dolazi iz glazbeno talentirane obitelji. Njena majka, Verica Šerifović, posjeduje impresivan vokalni talent, dok njen otac, Rajko Šerifović, pokazuje izuzetne glazbene sposobnosti.

Marijini roditelji, Verica i Rade, bili su članovi benda Žaoka i zajedno su nastupali. Iako su se vjenčali 1982. godine u Inđiji, rastali su se prije nego što se Marija rodila. Ladd se kasnije oženio i iz drugog braka rodio sina Danijela, koji je također imao talenta za pjevanje. Glazbeno umijeće u Marijinoj obitelji je vidljivo jer su njezini djed i baka bili poznati po izvrsnim obradama tradicionalnih narodnih pjesama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *