Rođeni u ovom znaku horoskopa imaju pomoć Boga na dlanu: Sreća u životu im je zagarantovana

Samo srectnici se rađaju u ovom horoskopskom znaku

Pustolovi bez stalne adrese, svjetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate. Dvostruke su prirode; privlači ih sve što uzvisuje duh i godi telu, mogu biti i asketi i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga naučiti, isprobati … Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao. U duši su kockari; mogu sve staviti na kocku samo u jednoj sekundi!

Riječ je o ljudima rođenim u znaku Strijelca.

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše direktni. Kažu što im prvo padne napamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i detinje naivno pričaju o svojim planovima. U osnovi su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi.

Velikodušni su, nekad i rasipni, vole luksuz, proslave, svečanosti i društvene skupove. Žele biti tamo gde se nešto događa, prvi će se javiti kao dobrovoljci kad se treba nešto isprobati ili pomoći drugome.

Privlači ih sve što je drugačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračerska društva.

Iznad svega mrze ograničavanje slobode, osjećaj da negde moraju ostati ili nešto uraditi. Žele biti nesputani i slobodni poput ptice u letu, otisnuti se daleko, vidjeti svašta i drugima pričati o tome.

To je mlad duh, lijepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strijelac je otmjen, aristokrat, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem.

Strijelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da bi bili prvak u sportu ili pobjednik u ratu, morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

Strijelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Za nekog ko je po prirodi hedonist nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare.

-Život s njima je pustolovina sam po sebi.
-Velikodušni su i uvijek spremni na davanje, bez očekivanja nečega za uzvrat.
-Veseli su, društveni i svima se sviđaju.
-Imaju čvrste stavove i bore se za svoja uverenja.
-Odlično su rame za plakanje.
-S njima ćete uijvek znati na čemu ste i šta misle o vama.
-Rado dijele svoja iskustva i znanja s drugima.

(Atma)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *