Nekad suparnica lijepoj Brenni iznenada napustila show: Iznenadit ćete se kada vidite kako danas izgleda

Nekad suparnica lijepoj Brenni iznenada napustila show: Iznenadit ćete se kada vidite kako danas izgleda
.
Gordana Adamov, poznatija kao Lepa Lana, potresla je glazbenu scenu osamdesetih i mnogi su je smatrali konkurenticom Lepe Brene.

Iako je mnogi i dan danas povezuju s balkanskom zvijezdom, ona kaže da joj to ne smeta.

– Oni će nas spajati do kraja života jer nas je Zaha stvorio, od toga se ne može pobjeći. Kad sam bio mlađi smetala me ta usporedba jer svatko od nas je takav kakav je i da se u životu moram ugledati na nekoga onda ne bih bio svoj. Nekada mi je to smetalo, ali prošlo je dosta vremena i sad na to gledam na drugačiji način, rekla je Lana za Grande.

Nakon velikog uspjeha u devedesetima povukla se iz javnog života zbog medijskih linčeva i anonimnih prijetnji, a ispričala je i koliko joj je to razdoblje bilo teško.

– Pisalo se u medijima razne stvari, povezivali su me s braćom Vujović, pisali su da želim razvod, da sam pobjegla s djecom, da sam u sretnom braku 46 godina… Imala sam, bila sam pod sedativima. po stresu koji sam doživjela, ali to je prošlost – iskrena je bila pjevačica, dodavši da ako je naslov točan, kad-tad će ga netko razotkriti u vidu slike ili nečeg sličnog.

Danas je, kaže, pronašla mir jer je prošlo razdoblje koje nije voljela, ali treba biti hrabar i ići dalje i usred zla. Kako piše Puls Online, uskoro planira snimiti nove pjesme – emocije i sreća, jer to je ono što svijetu trenutno nedostaje.

Ovako ona danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *