Ljubavna priča holivudskog zavodnika i poznate Srpkinje: Zbog nje je PROMENIO VERU, posvađao se sa MAJKOM I SESTROM

Postoji izreka koja kaže da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena ali je mali broj onih koji će to javno i priznati. Među te izuzetke spada poznati holivudski glumac Kristijan  Bejl čija je supruga porijeklom iz Srbije.

Christian Bale, poznati holivudski glumac, postigao je razinu uspjeha u industriji zabave kojoj bezbrojni glumci teže. Unatoč svojoj ogromnoj popularnosti, Kris, kako voli da ga zovu, ima snažnu averziju prema svjetlima reflektora i svjesno se trudi izbjeći pozornost medija kad god je to moguće.

  • Unatoč tome, nerijetko je bio u središtu pozornosti zbog pomalo nadmenog držanja i razvikanog braka sa srpskom ljepoticom Sandrom Sibi Blažić 2000. godine. Tijekom opuštene dnevne šetnje užurbanim ulicama New Yorka, par je uhvaćen na iskrenoj fotografiji.

Držeći se za ruke i odišući ozračjem mira, njihova ležerna šetnja stazom sjećanja probudila je nostalgična sjećanja na njihovu očaravajuću ljubavnu priču koja je plijenila pozornost javnosti. Prema izvješćima, putevi Blažića i Bejla su se navodno ukrstili tijekom Bejlovog rada na filmu “Male žene”, gdje je Blažić bio osobni asistent Bejlovoj kolegici Winoni Ryder.

Njihova je veza brzo procvjetala, što ih je navelo na bijeg u Las Vegas u siječnju 2000. U kraljevstvu Hollywooda, gdje su veze notorno poznate kao kratkotrajne, njihova 24-godišnja dugotrajna zajednica nije ništa manje nego izvanredna. Od svojih ranih dana Bale je, pod utjecajem svoje obitelji i okoline, uvijek razmišljao o značaju braka kao svete institucije. U srpnju 2012. Sibi je ušla u moj život i potpuno promijenila moj pogled na brak.

Odrastajući u obitelji u kojoj su svi prošli kroz razvod, razvio sam nezdrave predodžbe o instituciji. Međutim, susret sa Sibi natjerao me je da shvatim da brak može biti doista prekrasno i ispunjavajuće iskustvo. Kako je Bale svojedobno priznao, Blažić ima impresivan životopis koji uključuje bivšu manekenku, glumicu, vizažisticu, asistenticu i kaskaderku. Čak je imala čast biti predstavljena u knjizi poznatog vizažista Kevina Aucoina Face Forward.

Uz smijeh, glumac je ispričao fascinantnu anegdotu o uzbudljivom zanimanju svoje supruge kao kaskaderke. U kultnom filmu Batman neustrašivo ga je progonila užurbanim gradskim ulicama, vješto upravljajući jednim od policijskih automobila. Sama paleta vratolomija koje ona može izvoditi doista izaziva strahopoštovanje, a mora se priznati da kod njega ulijeva osjećaj straha. Prilično je nevjerojatno pomisliti da njegova vlastita žena ima sposobnost izazvati takav osjećaj užasa u njemu.

Nakon njihova bijega u Las Vegasu u siječnju 2000., glumac poznat po ulozi Batmana i bivša manekenka postali su roditelji dvoje djece: Emeline Bale, koja je rođena 2005., i Josepha Balea, koji je stigao 2014. godine. Tijekom svoje karijere, Bale je povremeno odlučio s medijima podijeliti djeliće iz svog privatnog života, posebno kada su u pitanju njegova supruga i obitelj.

  • Godine 2009. izjavio je da se cijeli njegov svijet vrti oko žena u njegovom životu: njegovih djevojaka, supruge i kćeri. Potrudio se da uvijek drži njihovu sliku blizu sebe, stalni podsjetnik na njihovu važnost. Tijekom dodjele Zlatnih globusa 2019., Bale je Emeline, koja je tada imala 13 godina, i Josepha, koji je imao 4 godine, s ljubavlju nazvao “banana i burrito” u svom iskrenom govoru.

Tijekom svog govora na dodjeli nagrade za najboljeg glumca za njegov portret Dicka Cheneya u filmu “Vice”, Bale je izrazio zahvalnost svojoj supruzi za njezino vjerovanje u koncept manje je više. Roditelji Sibi rođeni u Chicagu 1970. srpski su imigranti koji su nekoliko godina ranije stigli u “obećanu zemlju”. Nakon završenog studija menadžmenta karijeru je nastavila kao model. Na kraju se našla kao osobna asistentica Winone Ryder, što ju je dovelo do susreta s poznatim britanskim glumcem Christianom Baleom.

Nekada pomoćnica Vajone Rajder, Sandra Blažić dolazi iz Chicaga. Prije nego što se otisnula u sferu filma, Sandra se okušala u raznim ulogama kao što su manekenstvo, šminkerstvo i kaskaderski rad. Zategnut odnos holivudskog ženskaroša s njegovom majkom dodatno se pogoršao kada je odlučio oženiti Sandru i obratiti se na drugu vjeru, što je u konačnici također utjecalo na njegovu vezu sa sestrom.

Godine 2008. život Kristijana i Sandre bio je pokvaren sukobima s majkom i sestrama. Između njih je došlo do značajne svađe, navodno izazvane njihovim “zadirkivanjem” Sibi, nakon čega je uslijedila pretjerana novčana potražnja. Svađa je eskalirala do te mjere da je Kristijan nasilno istjerao majku i sestru iz hotelske sobe, popraćen žestokim vrištanjima.

Zbog toga su ga prijavili nadležnim tijelima za počinjenje obiteljskog nasilja. Bale je nakon pritvora prekinuo svaku komunikaciju s obitelji. Tražeći utjehu, Kristijan je potražio utočište ne samo u Sandrinom zagrljaju punom ljubavi nego iu toplom zagrljaju njezine vlastite obitelji, prema kojoj je razvio duboku privrženost.

Holivudskim krugovima kružile su glasine koje sugeriraju da je upravo preko Sandrinih roditelja on doista shvatio važnost obiteljske bliskosti. Trenutno je odlučan da svoju djecu nauči srpski jezik, a oni ga za svaki praznik vjerno prate u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *