Suze pred finale „Zvezda Granda“: Šejla dobila šamar, takmičar provocirao suparnika

Iskrene emocije mladih talenata i finalista rasplamsale su se tek nakon silaska sa scene gde su ih dočekali njihovi najmiliji, a suze, smijeh i zagrljaji samo su deo onoga što niste imali prilike da vidite kraj malih ekrana.

Prvi finalista, Janko Jankov se rasplakao nakon saznanja da će ostati u igri za laskavu titulu, a pred našim kamerama otkrio je kako se osjeća.

-Ne mogu da verujem! Kad sam došao u „Zvezde Granda“ mislio sam da ne mogu da stignem ni do petog, šestog kruga, a sad sam u finalu, ma ne mogu da verujem- rekao je takmičar iz Bugarske.

Ništa manje uzbuđena nije bila ni Antonija Čerkez, koja se uprkos besprekornom glasu nije nadala direktnom prolasku u finale.

-Nisam ovo očekivala, čak sam svima rekla da ću sto posto završiti u baražu, posebno kada sam shvatila da sam u duelu sa Jelenom Prole. Samo da grad sad bude uz mene- rekla je uzbuđeno Antonija koju je zagrljaj majke dočekao iza scene.

-Verovala sam u nju, znala sam šta imam– ponosno je istakla takmičarkina mama.

Kažu ‘ko gubi, ima pravo da se ljuti’, ali čini se da čuvena poslovica ne važi kod naših zvezda Granda.

Neizvjestan duel Dina Suljića i Rijada Rahmanovića podgrejao je atmosferu u Grandovom studiju, a kolege su pred našim kamerama jedan drugom uputili čestitke.

-Ovo je bio revanš, provocirao me je od juče, rekao mi je ‘Videćeš’. Šalim se, naravno. Rijad i ja smo dobri drugari i družimo se i privatno. Dobio sam stvarno teškog protivnika, ali ne mogu reći da nisam verovao u sebe. Pozdrav za sve one koji su me već odavno videli u finalu– rekao je Dino za Grand.

Ista sudbina zadesila je Šejlu Zonić koja će se za titulu zvezde boriti u spektakularnom finalu, 8. juna.

-Joj, dobro je sve, dišem, živa sam (smeh). Ne mogu da verujem kako je sve ovo brzo prošlo i sad mi je žao što se završava takmičenje. Mislim, dolazićemo mi svi ovde, ali nikad više nećemo biti baš svi na broju kao sad- rekla je sa osmehom, a potom se dotakla podrške koju joj suprug pruža mesecima unazad:

-Mislim da je on ponosniji od mene, zajedno smo u svemu ovome od početka. Tu je negde, jedva čekam da ga vidim i zagrlim.

Na pitanje kakva su njena očekivanja kada je u pitanju pobjeda u „Zvezdama Granda“, Šejla je odgovorila:

-Sad sam dobila šamar realnosti! Ovde smo svi sa velikim očekivanjima, pogotovo kad smo u finalu. Nije ovo mala stvar i ko god da pobedi neće biti greška. Dok idemo kroz takmičenje ne osetim zamor dok ne dođem kući i dok ne odahnem, dok ne sumiram utiske. Ovako dok smo svi tu velika je energija, adrenalin, svi smo uzbuđeni tako da ni ne osetim zamor, ali da je naporno fizički, jeste, ali svi znamo za šta se borimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *