OVO JE DJEVOJKA DRAGANINOG SINA MARKA: Kad su objavljene njihove slike eksplodirao je Internet

Prelijepa brineta ukrala je srce sina Dragane Mirković!

Marko Bijelić, sin jedne od naših najpoznatijih pevačica Dragane Mirković, postao je neodoljivo zgodan frajer, a čini se, da je riješio da izađe iz medijske ilegale! Naime, nikako nije želio da propusti spektakularne koncerte svoje majke u Štark Areni, te je sa ocem ponosno pozirao pred fotoreporterima. Međutim, želio je da neprimjetno da uvede u dvoranu svoju novu izabranicu, koja ne voli svjetla reflektora, ali nije mu uspjelo.

Budno oko paparaca uslikao je par, dok je Marko parkirao kola, mada po govoru tijela mogao se steći utisak da njoj, kao ni njenom dečku, ne prijaju takve situacije.

Iz luksuznog automobila izašla je visoka i vitka crnka, koju su brzo okružili predstavnici medija.

foto: ATA Images


Lijep, zgodan, bogat, a uz to i student prestižnog SAE Instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, ponio titulu momka kog bi svaka majka poželjela za zeta.

Otkako je Marko postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice ljepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mjestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vješto izbjegava, ali ne krije da voli glamurozan život.

Posvećen je sportu, te ne propušta treninge u teretani, zato je mišiće isklesao do savršenstva, a njegovom privlačnom stasu ne mogu da odole brojne djevojke. Na račun izgleda, a posebno prelijepog osmijeha, svakodnevno dobija niz komplimenata.

Sa druge strane, mogu se naći i konstatacije da je “lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković”, ali i opaske da “nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to”.

Marko, takođe, komponuje muziku, te često prati majku na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pjevačicama njen sin izuzetno dopao.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.

Mladi Bijelić ne krije da voli skupocjena kola i izlaske, kao i luksuzna putovanja, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

Nedavno se pohvalio “rolls royce ghost” autom koji košta i do 400.000 eura. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu, piše Stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *