Pare se lijepe za prste onima koji znaju ovaj trik: 1 STVAR TREBA UVIJEK IMATI U NOVČANIKU

Neke od biljaka se redovno koriste kao amajlije za privlačenje ljubavi, sreće i bogatstva.

Razne obredne upotrebe ima, recimo, žalfija koju zbog moćnog mirisa i jakih ulja koriste da se okadi kuća. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osvježi prostor u koji će ući zdravlje i obilje. Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado upotrebljavan začin, a ima i ljekovita svojstva. Međutim, vjerovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mjestima gdje stoji vaša „zlatna rezerva“ para.

Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, vrijedi držati u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši, a poštuje sve ono na šta ga potrošite.

Takođe, novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a iz njega obavezno izbacite stare račune i priznanice. Njih treba čuvati u posebnoj kutiji u kući, a i nju valja redovno sređivati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *