Jako mlada sam upala u probleme

Ostala sam trudna sa jedva 17 godina iz čistog neznanja o onome u šta sam se upustila tako mlada. On je bio stariji, ali nije mi skrenuo pažnju na moguće posljedice i desilo se, desilo se nakon prvog odnosa. Pakao u koji se pretvorio moj život nakon što sam saznala da sam trudna mislila sam da gori ne može da bude, ali i u tome sam se prevarila.

Uvijek sam imala novca više nego mi je bilo potrebno, novac za moju porodicu nije predstavljao ništa posebo, bilo ga je svuda po kući i nije mi bilo problematično da odem kod privatnog doktora i da abortiram bez ičijeg znanja.
Kada sam došla nije me pitao ni u kojem sam mjesecu, ni koliko godina imam, već je samo tražio novac. Obećao mi je da će sve biti u najboljem redu i da niko neće ni primjetiti na meni da sam TU intervenciju.

Nakon što me kako je sam rekao OČISTIO trebao mi je malo vremena da sakupim snagu. Vratila sam se kući i zaključala u svoju sobu. Iako mi je rekao da neću imati problema, samo par sai nakon počela sam se osjećati loše, mislila sam proći će… dva dana sam trpila, skrivala se od roditelja, govorila da sam prehlađena, a onda su bolovi postali tolio izraženi da nisam mogla trpjeti. SVE SAM PRIZNALA MAMI… Kada sam došla u bolnicu bilo je prekasno za bilo kakvu intervenciju spašavanja mojih reprudoktivnih organa

izvor: maxfun.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *