“Ovo je drugi čovjek”: Otišao na plastičnu operaciju u Tursku i POSTAO 2 DECENIJE MLAĐI

Operacija podmlađivanja lica u posljednje vrijeme dobija na popularnosti.

Nisu samo zvijezde koje se odlučuju za poboljšanja da bi izgledale deceniju ili dve mlađe; čak i obični ljudi odlučuju se za podmlađivanje, ako mogu da priušte visoke cijene. Ove transformacije mogu učiniti da izgledate drugačije, a da ostanete ista osoba, što je prilično fascinantno. Ali kada je Instagram stranica jedne turske bolnice pokazala izuzetne transformacije koje su postigli za svoje pacijente, to je izazvalo neviđenu buru na internetu.

Zašto, pitate se? Pa, ove transformacije su sve ostavile bez teksta. Uzmite, na primjer, čoveka koji se poslije operacije lica pojavio deceniju ili dvije mlađe. Odjednom je imao bradu, modernu frizuru i osvježeno lice – i sada uopšte ne liči na sebe od prije operacije!

https://www.instagram.com/p/C7oj0EDSczm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bb08c75-cbd6-41d7-878a-d44d29426f9c&img_index=1

Kako je to uopšte moguće? Instagram stranica @estemedistanbultr otkrila je ova promjena izgleda bila rezultat nekoliko procedura kao što su zatezanje lica, operacije očnih kapaka, operacije nosa i transplantacije kose, između ostalog, što je doprinijelo ovim dramatičnim promenama. Naravno, takvi drastični rezultati su korisnike interneta ostavili u šoku, prenosi Krstarica.

„Da li je dobio novu glavu?“ upitao je jedan skeptik. Drugi se našalio: „Brat Roberta Daunija Seniora postao je Robi Dauni Džunior. Skepticizam se nastavio komentarima poput: „Ovo je šala“ i „Može li mi neko reći, da li je ovo legitimno ili nas sve obmanjuju?“

Slična nevjerica je izražena i na drugim platformama. Jedan korisnik na mreži ‘X’ podelio je fotografiju uz natpis: „Ne, turski hirurzi su ludi sa svojih 8 operacija odjednom…. ovaj čovjek se vratio izgledajući 30 godina mlađi.“

Duhovit zaključak mnogih je da na kraju krajeva niste ružni, jednostavno niste do sada bili u Turskoj. Ili nemate para…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *