Hitno se oglasila produkcija “Zvezda Granda”: EVO ŠTA JE SAOPŠTENO

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, približava se kraju za ovu sezonu, pa će tako uskoro biti proglašen i pobjednik za 2024. godinu.

Produkcija “Granda” se uveliko priprema za veliko finale, a sutra, 1. juna, počinje prvo polufinalno veče.

– Noć odluke je pred nama. Zato ne propustite fantastičnu emisiju koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Pratite polufinale ove subote, od 21h na Pinku – stoji u zvaničnom saopštenju.

Kreativni direktor, Saša Popović, uveliko je započeo nove audicije za popularno muzičko takmičenje.

Nedavno je održana audicija u Nišu gdje se pojavila jedna Kubanka, koja se predstavila pjesmom Jelene Tomašević, “Melahonija”.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7371948724605504773?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fbalasevizam.novi.ba%2Fhitno-se-oglasila-produkcija-zvezda-granda-evo-sta-je-saopsteno%2F


– Moje ime je Arlet Rohas, ja sam Kubanka imam 27 godina – rekla je ona, a nakon otpevane pesme, obratio joj se Popović, oduševljen njenim nastupom:

– Pa lijepo, lijepo, super.

Ipak, Albert se neće naći u predstojećoj sezoni takmičenja, a Popović je otkrio da za narednu sezonu priprema dosta novina.

– Beograd je najveći i glavni grad koji ima puno mladih ljudi i normalno je da je ovde najmasovnija audicija. Koliko vidim ima dosta mladih momaka i djevojaka, pa ćemo videti šta će da bude. Odradili smo Bosnu, Novi Sad i Niš i zaista imamo puno kandidata koji su u opticaju – rekao je Popović svojevremeno za Grand, pa dodao:

– Ako kažem da dvadeset godina radim audicije, ovo je rutinska stvar, ali se uvijek radujem mladim ljudima i to je znatiželja, ne samo moja nego i članova žirija i uvijek me pitaju: “Da li ima novih?”, a novih uvek ima.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *